Platte Daken Dakwerken Izegem

Bij het werken aan platte daken gebruiken we van materialen zoals EPDM of Roofing om de hoogste kwaliteit en duurzame, betrouwbare diensten te leveren.

Bespaar Geld

Bespaar Tijd

Meerdere Offertes

Ervaren Vakmannen

We bieden een waaier aan diensten aan voor platte daken:

  • Renovatie uw plat dak zowel (EPDM, Roofing,…) vervangen
  • Dakisolatie – dakisolatie plaatsen op daken (EPDM, Roofing,…)
  • Het plaatsen van nieuwe platte daken
  • Nieuwbouw –  (+isolatie)
  • Kleine of grote renovatiewerken
  • Herstellingen en dakreparaties
  • Koepels / Velux – dakverlichting
  • Speciale projecten
  • En Meer…

Een Nieuw Plat Dak?

Wilt u een nieuw plat dak? Dan dient er ook een keuze gemaakt te worden van materiaal, ook voor de isolatie. Onze dakwerker geeft u graag vrijblijvend gratis advies, ook tijdens de loop van de dakwerken kunt u telkens rekenen op onze ervaring met platte daken.

EPDM

Als u kiest voor EPDM daken dan bent u de komende 50 jaar verzekerd. EPDM is gemaakt van vervaardigd elastisch en wordt lange tijd gebruikt als materiaal voor niveaudaken. EPDM vraagt bijna geen onderhoud en eventuele nauwelijks onderhoud en eventuele defecten zijn eenvoudig om te herstellen

Roofing of “Bitumen”

Bitumen of ookwel “Roofing” genoemd is goedkoper dan EPDM en heeft een een levensverwachting van 30 jaar.

PVC

Anders dan bitumen en EPDM is er PVC. Dit materiaal is gemaakt van kunststof. Het PVC-materiaal heeft een levensduur van 30 jaar, heeft weinig ondersteuning nodig, is recyclebaar.

Groendak

Op zoek naar iets speciaals dan kunnen wij ook een “groendak” aanbieden een originele dakbedekking met verschillende soorten grassen, paltnen & kruiden.

Dakrenovaties Platte Daken

Is je plat dak aan vernieuwing of renovatie toe? Dan wordt er eerst nagegaan of de bestaande dakconstructie nog in goede staat. Vervolgens kunnen we het dak opnieuw voorzien van een nieuwe dakbedekking (EPDM, Roofing, PVC of Groendak). De keuze van de juiste dakrenovatie materialen zorgt voor een lange levensduur 30 jaar – 50 jaar.

Isolatie plat dak

Om een plat dak te isoleren moet er goed gekeken worden naar de manier waarop het plat dak gebouwd is. Wij nemen graag een kijkje en helpen u graag verder. Neem vandaag nog contact op.

Kostprijs Plat Dak

Wilt u weten wat de kostprijs is van een EPDM, Roofing of andere platte dakbedekking? Dan kunt u ons contacteren voor een vrijblijvende offerte. Wij zijn actief regio West-Vlaanderen, met hoofdkantoor in 8870 Izegem.