Dakrenovatie Izegem

Op zoek naar dakrenovatie in Izegem? Wenst u uw dak te laten renoveren in Izegem? Vertrouw op dakwerkers met ervaring, voor verschillende soorten dakrenovatie diensten: hellende daken, platte daken & herstellingen en meer.

Bespaar Geld

Bespaar Tijd

Meerdere Offertes

Ervaren Vakmannen

Dak Laten Renoveren Izegem

Een dakrenovatie kan veel betekenen: een nieuwe dakbedekking; het dak isoleren of zelfs het volledig herstellen / vervangen van een dak.  Welke werken er nodig zijn, is sterk afhankelijk van de staat van het dak. De levensduur van een dak hangt van verschillende factoren af. Inspectie en onderhoud zijn cruciaal, net als de kwaliteit van het product en de installatie.

Voor een goed resultaat bij het renoveren of vernieuwen van een dak, is het essentieel om alle elementen in de dakconstructie te beoordelen en indien nodig te repareren:

  • Is het dak nog altijd goed bestand tegen regen, sneeuw of hagel?
  • Voldoet het dak aan de huidige brandveiligheidseisen?
  • Voldoet het dak aan de isolatienormen voor 2020?
  • En meer…

Premies en Subsidies Voor Dakrenovaties

Als je een dakrenovatie of dakreparaties laat uit voeren kan je gebruik maken van verschillende premies en andere financiële steunmiddelen. Het hangt echter af van geval tot geval en wat jouw:

  • Locatie is
  • Inkomsten zijn
  • Leeftijd
  • ...

Onze aangesloten dakdekkers helpen je graag met een premiebegeleiding zodat jij maximaal kan recupereren op wat je recht hebt. Dakrenovatie gebeurt ook vaak met dakisolatie, waar er ook isolatiepremies voor zijn. Of is ideaal om extra ruimte te creëren in uw woning door het plaatsen van een dakkapel.

Renovatie van Platte Daken

Verkeert jouw plat dak in een slechte staat of zijn er zeer frequent lekkages? Misschien is het dan tijd om te denken aan een renovatie of vernieuwing van je plat dak. Niet bij alle daken is er een volledige renovatie nodig, zo kan de roofing herstellen al voldoende zijn. Maar het is wel de uitgelegen om ook de dakisolatie in orde te brengen.