Dakreparatie en Herstelling in Izegem

Dakreparaties en Herstellingen

Er is een groot verschil tussen het legen van een dak en het installeren van een dak dat goed ontworpen is en geen lekken heeft!

Wij hebben jarenlange gecombineerde ervaring in de dakbedekkingsindustrie, met uitgebreide kennis van de nieuwste technologie, we garanderen dat uw dak zal worden gerepareerd en volledig lekvrij zal zijn tegen de tijd dat we vertrekken!

Ook voor grotere dakrenovatie werken kunt u op ons rekenen!

Dakherstellingen voor Commercieël en Particulieren

Wij zijn gespecialiseerd in commerciële dakbedekking en residentiële dakbedekking. Dit betekent dat we elke dakbedekkingsramp snel kunnen afhandelen. Of u nu een groot lek heeft of gewoon wilt dat wij uw woning gaan inspecteren voor een dakinstallatie, wij kunnen elke behoefte aan u aan. Wij werken aan zowel hellende daken, als platte daken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen?

De prijs van een dakherstelling of reparatie hangt af de staat waarin jouw dak verkeert. Dringend hulp nodig? Bel Ons of vraag een vrijblijvende offerte!

Laten Inspecteren van uw Dak

Regelmatige inspecties van uw dak zullen eventuele problemen onthullen voordat deze grote schade aanrichten. Alle daken zijn onderhevig aan slijtage door intens zonlicht, hevige regen of sneeuw en wind- of hagelschade. Onze deskundige dakdekkers kunnen uw huis of bedrijfspanden inspecteren en onderhouden, waardoor de levensduur en prestaties van uw dak worden gegarandeerd.

Onderhoud van uw dak

Als u uw dak regelmatig onderhoudt, kunt u later dure reparaties voorkomen. De meeste lekken kunnen eenvoudig worden verholpen als ze zo snel mogelijk worden behandeld. Onze dakdekkers kunnen u begeleiden bij inspecties en ook zijn we op de hoogte van de premies en daar begeleiden we u graag in. Zodat u gemakkelijk losse dakspanen of andere problemen kunt herkennen voordat ze grote schade aanrichten. 

Offerte Aanvragen