Hellende Daken Izegem

Op zoek naar een betrouwbare dakwerker in Izegem? Via ons komt u onmiddellijk terecht bij ervaren dakwerkers regio Izegem. Voor dakrenovaties, dakisolaties, dakreparaties & meer.

Bespaar Geld

Bespaar Tijd

Meerdere Offertes

Ervaren Vakmannen

Hellende of Schuine Daken

Dakwerken Izegem plaatst hellende daken met de meest kwalitatieve materialen beschikbaar in de markt. Wij zijn specialist in dakisolatie en dakrenovatie voor hellende daken! Wij nemen graag het volledige project voor onze rekening: vanaf de timmerwerken tot en met de afwerking van uw hellend dak.

Een hellend dak ziet u overal en het past dan ook bij alle soorten bouwstijlenen ruime ervaring in nieuwbouw en renovatie om uw project mee te begeleiden en te voorzien van een mooi dak.

Materialen Voor Hellende Daken

Afwerkingen van een hellend dak bestaan in alle mogelijke vormen en materialen. Een dakbedekking beschermt niet alleen de woning tegen rond of wind, het bepaalt ook het uitzicht van je woning. WIj werken met de volgende materialen:

  • Dakpannen
  • Leien
  • Metalen Daken
  • Golfplaten
  • Shingles
  • Bitumenlei
  • Riet
  • En meer..

Wij begeleiden u graag tijdens de keuze van de juiste soort materiaal voor uw dak. Ook voor dakreparaties of dakwerken voor platte daken kunt u op ons rekenen.

Dakisolatie Hellende Daken

De isolatie van een hellend dak hangt grotendeels af van hoe een dak is opgebouwd. Wilt u dakisolatie laten plaatsen in uw huis of pand in Izegem? Dat kan en volledig via de isolatienorm van 2020!

Een dak isoleren is namelijk één van de beste energiebesparende en rendable investeringen die u kan maken. Zo bespaart u jjaarlijks veel geld bespaart op een prijze energiefactuur.

Dakrenovaties voor hellende daken

Een hellend dak krijgt heel wat te verduren. Na verloop van tijd kan het zijn dat de dakbedekking nodig toe is aan vervanging. Afhankelijk van de staat van uw dak kunnen we bepalen of een kleine herstelling voldoende is of als er een volledige dakrenovatie voor uw hellend dak dient te gebeuren.

Asbest in je dak?

Vanaf 2024 zal het verboden zijn om over een asbestdak te bezitten. Ook voor asbestdaken wat vaak aanwezig was in leien.

Prijs Hellende Daken & Premiebegeleiding

De prijs van een hellend dak hangt sterk af van de keuze van jouw materialen. Er bestaan verschillende materialen om een hellend dak mee te bedekken, afhankelijk van de constructie en je persoonlijke smaak.
Wij assisteren u graag met professionele hulp en premiebegeleiding. We maken altijd volledig vrijblijvend een offerte op.