Dakisolatie Izegem

Dak Laten Isoleren

Op zoek naar dakisolatie Izegem? Uw dak isoleren zorgt ongetwijfeld voor een betere verwaring van uw huis en een aanzienlijke besparing. Want warmte stijgt namelijk naar boven, en er kan maar liefst 25% van de warmte verloren gaan wanneer er dak niet geïsoleerd is. Dakwerken Izegem isoleert daken volgens de norm van 2020 en isoleert zowel hellende, platte daken als zolders.

Prijs Dakisolatie Izegem

De totale prijs van de dakisolatie hangt van enkele zaken af:  de totale oppervlakte op te isoleren (m²),  materiaalkeuze, en de aanwezigheid van een onderdak. Hieronder vind je de gemiddelde prijzen terug voor dakisolatie.

Dakisolatie?Plaatsing DakisolatieGemiddelde Prijs Per m²
Hellend DakLangs binnen€ 20-50 (excl. afwerking)
Plat DakLangs binnen€ 30-40 (excl. afwerking)
Hellend DakLangs buiten€ 40-60 (excl. afwerking)
Plat DakLangs buiten€ 70-115 (incl. afwerking)
ZoldervloerOp zoldervloer€ 25-35

Vrijblijvende Offerte Aanvragen?

De prijs van een dakisolatie Izegem hangt vooral af van de dikte van de isolatielaag en ook van materiaalkeuze. Graag een correcte prijsofferte krijgen voor een dakisolatie?

Plat Dak Isoleren

Een plat dak isoleren kan worden geïsoleerd op drie verschillende manieren. Warme daken, koude daken en omkeerdaken of “omgekeerd dak”. Verschil ligt vooral in de structuur en manier van isolatie. Op basis van onze kennis en jarenlange ervaring geven we u graag gratis advies wat de beste keuze is om optimaal gebruik te maken van uw dakisolatie.

Zolder Isoleren

Het isoleren van de zolderverdieping is de meest geschikte optie om te besparen op stookkosten. De warmte van de woonruimte verdwijnt niet langer in de zolderruimte hierboven, wat betekent dat je niet zo veel hoeft te verwarmen. Het isoleren van de vloer is ook goedkoper dan het isoleren van het dak. Hoe zoldervloerisolatie wordt aangebracht, hangt grotendeels af van de constructie van de vloer. Dit is hoe je een andere methode gebruikt als het gaat om een ​​ondersteunende structuur in massief beton of houten spanten.

Hellende Daken Isoleren

In een huis met een niet-beschermd dak, gaat er overtollige warmte verloren. Dat kost niet alleen honderden euro’s per jaar aan extra opwarmkosten, het is ook vreselijk voor de natuur. Door een hellend dak te isoleren, zorgt u voor dit probleem en bespaart u op termijn geld uit. Naast het isoleren langs binnen, kan je ook een dak langs buiten isoleren met geïsoleerde dakplaten.

Premiebegeleiding Dakisolatie

Om uw aankoop terug te verdienen, kunt u gebruik maken van verschillende premies .  Zo zijn er

  • Premies van netbeheerder
  • Renovatiepremies
  • Gemeentelijke en provinciale premies

Doordat we vaak te werken hebben met dakisolatie projecten om & in Izegem, zijn we dan ook goed op de hoogte van lokale & regionale premies.